Servicii

La un mobilier, calitatea materialelor trebuie însoțită întotdeauna de calitatea serviciilor de vânzare și post-vânzare asigurate de către producător.

CONSILIERE

Echipa FINE LINE vă oferă tot sprijinul necesar în proiectarea mobilierului adecvat nevoilor și dorințelor dumneavoastră. Deoarece mobilierul reprezintă prima amprentă pe care proprietarul o pune asupra casei, este important ca nevoile acestuia, să se întâlnească cu liniile fine și să transforme o construcție din caramidă și beton într-un spațiu în care să te poți relaxa după o zi lungă de lucru și în care să creezi noi amintiri împreuna cu familia și prietenii..

PROIECTARE

Vino cu o schiță a spațiului pe care dorești să îl mobilezi care să conțină dimensiunile acestuia iar membrii echipei FINE LINE Design Studio îți vor proiecta mobilierul dorit. Pentru a proiecta cât mai eficient mobilierul dorit și pentru a primi o ofertă de preț cât mai precisă, comunicarea cu dumneavoastra în această etapă este deosebit de importanta.

MĂSURĂTORI

Ulterior proiectării colegii noștri vor efectua măsurători cu instrumente extrem de precise, în spațiul destinat mobilierului comandat astfel încât acesta să corespundă întocmai proiectului și să utilizăm fiecare milimetru.

PRODUCȚIA

Producția și montajul se realizează în atelierul nostru din Timișoara utilizând intrumente de înaltă precizie. Materialele folosite sunt de cea mai bună calitate și permit o utilizare îndelungată a mobilierului.

LIVRAREA

Livrarea mobilierului se realizează de asemenea de către colegii noștri pentru a ne asigura că mobilierul dorit de tine va sosi în siguranță și intact la destinație.

INSTALARE

Reprezintă ultimul pas și cel mai important din procesul de achiziție al mobilierului. Aici tot timpul petrecut cu colegii noștri în alegerea materialelor, proiectare și măsurători capătă formă. Acordând o atenție deosebită detaliilor, unim piesele astfel încât la urmă să îți poți pune obiectele personale și să adopți mobilierul produs de noi în familia ta.

×
Telefon

0751 431 670

Adresa de email

contact@fineline.ro

Adresa

Timisoara, Romania