Solutii

Dificultatea de a găsi mobilierul potrivit a dispărut.

Soluții de organizare

Soluții de organizare pentru sertare

Întotdeauna când utilizăm un sertar, obiectele depozitate în acesta au tendința de a se amesteca și a ne îngreuna munca când gătim. De aceea utilizarea unui sistem eficient de ogranizare a obiectelor folosite este esențială pentru a petrece cât mai puțin timp în cautarea obiectelor necesare.

Sisteme de management al deșeurilor

Sistemele de management al deșeurilor au luat locul coșurilor de gunoi cu care am fost obișnuiți până acum. Acestea sunt de nelipsit în orice locuință. Ele permit depozitarea selectivă a deșeurilor într-un singur corp, fară a fi necesar ocuparea unei alte zone din locuință pentru deșeurile din hartie ori plastic/metal.

Sisteme de organizare și depozitare a hainelor

Soluții de iluminare

Iluminarea utilizând profile LED în construcția mobilierului oferă utilizatorilor o stare de spirit aparte, diferită de cea generată de lumna zilei ori de un candelabru. Serile sunt mai placute în sufragerie cu o lumina calda seara, iar gătitul mai rapid cu o lumina rece care să lumineze blatul și ingredientele de pe acesta.

Acționări electrice

Sisteme de actionare electrice ale corpurilor suspendate precum sistemul Servo-Drive de la Blum oferă un nivel de accesibilitate crescută și permite utilizarea corpurilor suspendate chiar și de către copii.

Sisteme de acționare electrice ale sertarelor permit deschiderea acestora cu o singuă atingere, fapt de în timpul gătitului poate fi foarte util. Atât închiderea cât și deschiderea sertarelor se realizează lin și silențios.

Acestea sunt doar câteva din sutele de soluții existente pe piață. Dacă dorești să îți personalizezi mobilierul pentru casa ta, discută cu unul din reprezentanții FINE LINE Design Studio și încorporează soluții care îți vor face viața nu doar ușoară ci și mult mai plăcută.

Sursa imagini si video: blum.com

×
Telefon

0751 431 670

Adresa de email

contact@fineline.ro

Adresa

Timisoara, Romania